Несъмнено устройствата на Xiaomi печелят сърцата на потребителите. Китайската компания

...
Несъмнено устройствата на Xiaomi печелят сърцата на потребителите. Китайската компания
Коментари Харесай

Xiaomi изтри анкета, в която хората предпочетоха Android One пред техния MIUI



Несъмнено устройствата на Xiaomi печелят сърцата на потребителите. Китайската компания предлага удачни смарт телефони на положителни цени. Нейният интерфейс MIUI обаче очевидно не е любим на публиката. Вероятно по тази причина основаният на “чист” Andoid смарт телефон Mi A1 обра овациите…

Преди няколко дни Xiaomi организира анкета в Twitter, в която запита почитателите си дали избират MIUI или Android One. Според Android Police над 14 700 са взели присъединяване в допитването, като 57 на 100 от тях са дали гласа си за “чистата” версия на операционната система.

По-интересното обаче е друго – Xiaomi изтриха анкетата без дадат никакво пояснение.

Както означават от Android Police, имайки поради обстоятелството, че въпросът е достигнал най-вече до почитатели на китайската компания, резултатите от него дават мотив за размисъл. В компанията сигурно за забелязали позитивните ревюта и мнения за техния Android One смарт телефон.

Вероятно е резонно да си зададем въпроса дали можем да чакаме още такива устройства от компанията. Наскоро в интернет изтече информация за задаващия се модел Mi 6X. Неговият предходник (5X) бе взет за основа на упоменатия Mi A1 и по тази причина ние се запитахме дали на хоризонта се задава A2.

pic.twitter.com/3j0kjkfxIX
— Raju PP (@rajupp) February 9, 2018
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР