Нерегламентирано частно парти събра над 30 души в заведение в

...
Нерегламентирано частно парти събра над 30 души в заведение в
Коментари Харесай

Милко Калайджиев пее на незаконен гуляй в Пловдив

Нерегламентирано частно празненство събра над 30 души в заведение в пловдивския жк " Тракия ", оповестиха Българска национална телевизия и локалният " Трафик Нюз ".

Сигнал за незаконния празник е получен в полицията. На място незабавно са изпратени 15 чиновници на пловдивската дирекция.

От видеоклип се вижда, че на празненството пее Милко Калайджиев, а ресторантът " Рибарника " е претъпкан с хора, макар че съгласно заповедта на здравния министър заведенията за хранене могат да работят единствено с доставки по домовете. 

Рожденият ден е на притежателя на ресторанта  - Димитър Тодоринов. Гостите пристигнали по негова покана, като влизали през задния вход с ключова дума " Рождения ден на Митко "

Паркингът на заведението бил цялостен със скъпи коли.

" Аз съм тук на посетители, всичко е наред ", съобщи Милко Калайджиев.

Полицаи влязоха вътре за инспекция, с цел да открият самоличността на всички присъстващи. Част от гостите обаче влязоха в пререкания с полицията. Чуват се обидни реплики и закани към чиновниците на реда. Някои от гостите се държат извънредно надменно. Обиждат униформените и някои даже протягат ръка.

" Това е частно празненство. Вие нямате право да влизате тук! ", съобщи един от мъжете на чиновниците на реда.

Предстои да бъде открита самоличността на всички посетители. Ще им бъдат формирани актове. Глоба чака и притежателя Тодоринов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР