Нерадостна съдба застигна колата, която през почивните дни влезе в

...
Нерадостна съдба застигна колата, която през почивните дни влезе в
Коментари Харесай

Обърнаха колата на пияния, блъснал кола и кацнал на мантинела ВИДЕО+СНИМКИ

Нерадостна орис застигна колата, която през почивните дни влезе в новинарските излъчвания след екшън в Търновско. Тогава 62-годишен мъж с 2,78 промила алкохол удари паркиран автомобил в центъра на село Леденик и избяга. По-късно той се заби в мантинелата на на моста сред селата Шемшево и Леденик.

На фрагменти, публикувани в обществените мрежи, се виждат доста мъже в светлоотразителни жилетки, които бутат синия голф, затънал на оборудването. Групата съумява да преобърне возилото, което се строполява от височината в нивите. Към момента не е известно за какво хората се отнасят тъкмо по този метод возилото.

На назад във времето се вижда и машина на Пътна помощ, а след това колата е била натоварена на репатрака.

Припомняме, че полицията откри отговорния лидер малко след бягството му от произшествието в Леденик, а колата му бе " кацнала " мантинелата на пътния мост. Той беше там дружно със брачната половинка му, която също е пътувала в автомобила. Тя също била пияна.

Съпругата на лидера даде цветисто пояснение за обстановката.



„ Ние по този начин вършим, тъй като нямаме опция да живеем. Пихме ракия. Той пи доста. Позволих му да седне зад кормилото, тъй като го обичам “, описа пред bTV Надя Недялкова.

62-годишният Недко Недялков бе арестуван за 24 часа, а брачната половинка му беше откарана в дома им в село Леденик.

Някои консуматори на мрежата останаха възмутени от преобръщането на автомобила. Те настояват, че сходни дейности са неприемливи.

Други се сплотиха в позицията, че тъкмо по този начин би трябвало да се действа с колите на пияни и рискови водачи, провокирали произшествие.





Кадри: Георги Алексиев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР