Нептун започна ретроградното си движение още през лятото - на

...
Нептун започна ретроградното си движение още през лятото - на
Коментари Харесай

Край на ретроградния Нептун! Какво следва?

Нептун стартира ретроградното си придвижване още през лятото - на 28 юни. На 3 декември най-сетне то завършва и Нептун още веднъж става пряк. Как ще се отрази това на всяка зодия? Вижте прогнозата на " Elite Daily ".

Овен
-->
Това ще укрепи фантазиите и идеалите им, свързани със самотата и уединението им. Получиха известна изясненост от лятото до момента, тъй че ще към този момент ще са окуражени да обмислят безкрайните благоприятни условия, които им се оферират, когато се усамотят и концентрират над себе си.

Телец

Идеализмът и мистерията, свързани с приятелите им, групите и фирмите им, са на фокус, когато Нептун стане пряк. Телците получиха известна изясненост в тези сфери в последно време, само че в този момент нещата още веднъж се замъгляват и ще би трябвало да разплитат пъзели.

Близнаци

Директният Нептун им носи чувство за идеализъм, вяра, само че и илюзии, заблуждаване в кариерата и професионалния живот. Сега е времето, в което да видят и преценяват кое е допустимо, даже да се усещат несигурни за бъдещето.

Рак

Илюзиите и идеализирането още веднъж ги превземат, когато Нептун стане пряк. И това се отнася най-много за духовния им живот, за задачите им, свързани с него. Чудесно време да упражняват вярата си, даже да не са сигурни в какво тъкмо имат вяра.

Лъв

В последните месеци получиха изясненост по въпроси, свързани със споделените запаси и границите, които си слагат с околните. Когато Нептун стане пряк, идеализмът и позитивното мислене се завръщат при Лъвовете, предава teenproblem.net.

Дева

При тях идеализирането и илюзиите са на фокус в партньорствата в този момент. Девите се любуваха на яснотата, която получиха във връзка с връзките си в последно време. Сега стартират да мислят доста положително за любовния си живот, връщат си вярата. Време е да пуснат логиката да си отиде, когато става дума за въпросите, свързани с възприятията и желанията.

Везни

Напоследък търсиха изясненост, що се отнася до ежедневните им привички и рутината им. Вместо да получат помощ, директният Нептун ще замъгли още повече нещата и ще донесе несигурност за Везните. Да помислят какви благоприятни условия им носят навиците им и ритуалите им.

Скорпион

Краят на ретроградния Нептун им носи идеализъм и доста наслада. Сега е времето да прегърнат безкрайните благоприятни условия, които им носят плановете, заниманията и пристрастеностите им. Да работят самоуверено.

Стрелец

Да чакат неизясненост по въпроси, свързани със фамилията, когато Нептун стане пряк. Нека видят и преценяват какво е допустимо да създадат по-добре за живота у дома. Да употребяват въображението си.

Козирог

Когато става дума за изложение на мисли и хрумвания, има безкрайни благоприятни условия. Директният Нептун ще им ги покаже. Сега е отлично време да станат по-креативни и да показват себе си, макар че по принцип са доста практични хора.

Водолей

Да не се опасяват и да мечтаят самоуверено. Директният Нептун ще обясни какви са идеалите и вижданията им по отношение на парите и финансовото положение. Нека помислят върху това по метод, по който до момента не са. Понякога нещата наподобяват прекомерно невероятни или невъзможни, само че в действителност пред тях са безкрайни благоприятни условия.

Риби

Мечтите и идеалите, свързани с тяхната еднаквост, в този момент ще бъдат на фокус. Рибите може да се усещат несигурни по отношение на това по какъв начин да изпълнят желанията си. Сега обаче е съвършеното време да си поиграят, да мечтаят, да изразят себе си и другите версии на себе си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР