Неправоспособен водач на 37 години е загинал при катастрофа на

...
Неправоспособен водач на 37 години е загинал при катастрофа на
Коментари Харесай

След гонка с полицията: Неправоспособен шофьор се преобърна и загина

Неправоспособен лидер на 37 години е умрял при злополука на път сред селата Тъкач и Сини вир, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен. Пътното произшествие е станало минути преди 17:30 часа на 3 октомвти.

Свидетели на злополуката са били полицейски чиновници от Каолиново.  

Малко преди този момент, покрай село Тъкач, те подали сигнал със стоп палка на лидер на лек автомобил „ Рено 19 “, който бил без регистрационни табели. Водачът не спрял, нараснал скоростта си на придвижване и траял да кара. Той навлязъл в село Тъкач, завил в първата пресечка вдясно, и излязъл от селото.

По черен път траял да се движи в посока село Сини вир. Полицейските чиновници го последвали. На към километър и половина отвън селото забелязали пушек. След като пристигнали на мястото открили, че има преобърнат автомобил, а лидерът бил отвън него и е умрял на място.

Изяснена била самоличността му - 37-годишен мъж от село Изгрев, недееспособен водач. 

Случаят е докладван в Окръжната прокуратура в Шумен. Образувано е досъдебно произвеждане.

Както Българска телеграфна агенция заяви, мъж се прекатурна с управлявания от него лек автомобил „ Мерцедес “ и умря на пътя сред селата Кълново и Янково през вчерашния ден сутринта, а млада жена почина при злополука на 28 септември вечерта на кръгово кръстовище на бул. „ Симеон Велики “ в Шумен.

Окръжният съд в града дефинира мярка за неотклонение „ домакински арест “ на 18-годишния Жечко Кюркчиев, обвинен за причиняването на тежкото пътно произшествие, вследствие на което една жена умря, а друга бе настанена в болничното заведение със междинна телесна щета. От прокуратурата ще стачкуват определението пред Апелативния съд във Варна.

Разследването за злополуката в Шумен, при която почина младото момиче, отива в националното разследване, сподели за Българска телеграфна агенция представителят на основния прокурор Сийка Милева.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР