Неправилно поставена указателна табела праща шофьорите в насрещното движение на

...
Неправилно поставена указателна табела праща шофьорите в насрещното движение на
Коментари Харесай

Внимание! Указателна табела праща шофьори в насрещното във Враца

Неправилно сложена указателна табела праща водачите в насрещното придвижване на основно кръстовище във Враца, алармираха читатели на BulNews.bg в рубриката „ Ти, репортерът “.
Истински транспортен парадокс се случва малко преди кръговото кръстовище на бензиностанция „ Аванти “ на бул. „ Христо Ботев “ в града.
Оказва се, че погрешно сложена табела праща водачите в насрещното придвижване. Откакто е сложена табелата водачите постоянно изпадат в изцяло неуместна обстановка, описват врачани. Огромната табела е инсталирана тъкмо по средата на островчето сред двете еднопосочни платна и както е сложена указва водачите да завият за Монтана в лентата за насрещното придвижване, а не да продължат към кръговото, което е малко по-надолу и да се включат обикновено в трафика.
„ Подобна неточност позволяват водачите, които не са от града и минават пренос от тук. Реално мястото на знака би трябвало да е по средата, в тревните площи на кръговото кръстовище, с цел да не се объркват водачите. Кой ум е разпоредил да се постави там не е ясно, само че би трябвало неотложно да бъде изместен, преди да е станала някоя сериозна злополука с жертви “, разясняват читателите ни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР