Непознати спасиха с въже жена от удавяне на неохраняемия плаж

...
Непознати спасиха с въже жена от удавяне на неохраняемия плаж
Коментари Харесай

Хората са добри! Непознати спасиха жена от удавяне с общи усилия

Непознати избавиха с въже жена от удавяне на неохраняемия плаж на къмпинг " Гардения " За това описа във Фейсбук Искра Владимирова, която е продуцент в българска телевизия. Случката се разиграла преди ден.

" Най-ужасяващата панорама, на която съм участвала. За минути морето завлече дамата доста във вътрешността, мъчно се виждаше измежду големите талази ", написа тя.

Владимирова споделя, че плажуващите не останали равнодушни към рисковата обстановка. Човек, който имал буй, се притекъл на помощ, а мъжете на брега незабавно почнали да теглят дамата към сушата.

За злощастие въжето се скъсало. Тогава различен човек влезнал в морето, с цел да занесе въже. С общи старания хората съумели да спасят живот в неволя.

Вижте историята, споделена от Искра Владимирова:

Не слушайте кой какво ви разправя, истината е, че хората са положителни! И си оказват помощ и са способни да рискуват живота си, с цел да спасят чужд.
Днес в 19:15 часа на неохраняемия плаж на къмпинг " Гардения ", мъже избавиха жена от удавяне.
Най-ужасяващата панорама, на която съм участвала. За минути морето завлече дамата доста във вътрешността, мъчно се виждаше измежду големите талази.
Първо скочи един мъж вързан с въже и буй в ръка. За секунди се събраха хора от къмпинга, нямаше суматоха, нямаше снимащи с телефони. Беше страшна борба, първият стигна до нея и даде сигнал с ръка, колкото да се виждаха към този момент. Без да се схващат като по команда, мъжете на плажа се подредиха в редица и започнаха да теглят въжето. Но то се скъса...скочи втори мъж с друго въже и стигна до двамата, останали в клопката на вълните, групата на плажа стартира да тегли...и съумяха!!!
Когато стигнаха брега ги посрещнаха овации.
Не познавам избавената и нейните спасители, само че им благодаря!
Благодаря на всички, взели участие в тази акция без да бъдат задължени или проведени...
1 избавен човешки живот стига за цялостен живот.
Хората са положителни!
Това е!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР