Непосредствено след световната премиера на новия смартфон в портфолиото на

...
Непосредствено след световната премиера на новия смартфон в портфолиото на
Коментари Харесай

Vivacom стартира предварителни продажби на новия смартфон HUAWEI nova 9

Непосредствено след международната премиера на новия смарт телефон в портфолиото на Huawei - nova 9, започва на модела, в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 4. Потребителите могат да създадат своята поръчка на уеб страницата на компанията от 21-ви до 31-ви октомври.

Nova 9 се отличава с ултратънък грациозен корпус с дебелина едвам 7,77 мм. Дисплеят му е закривен, с периодичност на освежаване 120Hz и има извънредно живи цветове. Основната камера е 50 MP с Ultra Vision система, а предната камера е с резолюция 32 MP. Двете дружно поддържат 4K по едно и също време видеозаснемане, което значи, че при снимане на 4К видео можете да превключите от едната камера на другата, без да спирате клипа, или да снимате по едно и също време с двете за резултат картина-в-картината.
 Vivacom с онлайн промоция на най-актуалните Nokia смарт телефони и аксесоари Vivacom с онлайн промоция на най-актуалните Nokia смарт телефони и аксесоари
От 20 до 31 октомври Vivacom предлага извънредно в своя онлайн магазин най-актуалните смарт телефони Nokia, както и аксесоари от същата мар...

HUAWEI nova 9 ще се предлага с 8GB оперативна памет и 128GB вградена памет. Сред екстрите му е и 66W Super Charge технология за бързо зареждане, с помощта на която смарт телефонът е изцяло зареден единствено за 38 минути.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР