Непоправимият шегаджия от театъра и телевизионния екран Христо Гърбов само

...
Непоправимият шегаджия от театъра и телевизионния екран Христо Гърбов само
Коментари Харесай

Христо Гърбов удари джакпота, жената до него е... СНИМКА

Непоправимият шегобиец от театъра и телевизионния екран Христо Гърбов единствено след дни става на 64 години. С днешна дата той си пожелава здраве и да продължи да се схваща все по този начин с жена си Иглика Трифонова.

Той признава, че в случай че не е била сегашната му брачна половинка известната кинорежисьорка Иглика Трифонова, той евентуално доста мъчно би излязъл от депресията, в която изпаднал след разтрогването на първия си несполучлив брак, и както става нормално, несъмнено би се пропил и би пропаднал като артист. Изключително рационална, надарена и амбициозна жена, Иглика му помогнала да стъпи на краката си и му осигурила нужния уют да работи и да се развива като създател.



„ Тя е моят шанс в живота. Ние с нея сме две половинки на едно нещо, само че преди всичко сме другари. Когато аз се скапя, тя автоматизирано поема тежестта. И противоположното. А и възприятието е изпитание на двама души. Колкото и да обичаш, в случай че твоята обвързаност не е задоволителна на другия, връзката се разгражда. Дори имам обичана имитация по този мотив от спектакъла на Иван Станев „ Любовта към трите портокала “. В него една от героините споделя: „ Ама за какво не ме обичаш, аз ти дадох цялата си обич? А героят й дава отговор: „ Да бе, обичта на един тъпунгер “, смее се Гърбов.

Рождения си ден, както и този предходната година, ще изкара единствено с най-близките другари, без да прави грандиозни празненства. „ Имам си кръг от хора, с които разделям положително и неприятно, отново ще съм с тях “, смее се Гърбов.

В новите му проекти с изключение на театралните постановки, в които играе, е и моноспектакъл. „ Вече не си поставям преграда, стига единствено да харесам сюжета. Идеята ми в идващите години е да направя моноспектакъл, който да демонстрира разнообразни облици. Без значение какъв брой ще ми коства и душевен, и финансово “, безапелационен е Гърбов, представен от „ България Днес “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР