Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорвана битка на

...
Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорвана битка на
Коментари Харесай

Безстрашните от Игри на волята грабнаха победата в оспорвана битка

Непобедими, Безстрашни и Супергерои се впуснаха в оспорвана борба на Арената на “Игри на волята: България ” с готовност да завоюват ключа от Резиденцията. Многокомпонентно, тежко трасе изпрати състезателите в морето, с цел да преминат през трудности за храброст и акуратност. Те трябваше да съберат седем елементи от лодка, която да сглобят и изкарат на брега. Безстрашните се оправиха най-бързо, а на финала безупречно подреденият пъзел от Джаферович и Лефтеров им обезпечи първото място.

Отпадането на Аспарух провокира полюсни реакции в племето на Непобедимите. Неговата липса на Арената несъмнено ги затрудни и те финишираха последни в изтощителната борба, което ги изправи пред несретите на Дивата река. Супергероите изоставаха с близо една обиколка, само че най-после съумяха да наваксат и приключиха едвам 13 секунди след спечелилите. Тяхното второ място ги измъкна от Дивата река, където прекараха последните три седмици, а Стопанството се трансформира в истински Рай за тях.

Преди и след борбата стратегическото обмисляне на идващите ходове и вероятни обединения при Безстрашните продължи с цялостни сили. Филип и Чакалов доближиха до заключението, че най-вероятно идващите номинирани са тъкмо те двамата. Посланието на отпадналия Аспарух и изказванието, че Елица и Мирослава играят самостоятелна игра сътвори напрежение измежду Непобедимите, което продължи и след тяхната загуба на Арената.

Трите племена трябваше още веднъж да изберат своя капитан, който да ги поведе към мечтаната победа. Лидерът измежду Непобедимите Генчо реши тази седмица да остане в сянка, а за капитан оповестиха Елица. Двете обединения в Супергероите още веднъж се разединиха в мненията си, което докара до тъждество в гласовете за Фейгин и Гого, само че решаващият глас на Мани повери знамето на младата фигуристка. Безстрашните съвсем единомислещо се довериха на Мирела, която потвърди своите качества и се завърна с победа от борбата за избавление предходната седмица.

Каква борба чака трите дами капитани на Арената? Коя от тях ще грабне успеха? Дали ще избере премия за себе си, или ще избра преимущество за племето? Отговорите на тези въпроси ще разберете на следващия ден в 21:00ч. единствено по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР