Непобеденият в професионалния бокс в тежка категория Тайсън Фюри направи

...
Непобеденият в професионалния бокс в тежка категория Тайсън Фюри направи
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво прави по 7 пъти на ден Фюри, за да се подготви за Уайлдър

Непобеденият в професионалния бокс в тежка категория Тайсън Фюри направи шокиращо разобличаване за метода, по който се приготвя за конфликта против Дионтей Уайлдър. Британският техничар призна, че мастурбира 7 пъти дневно, а това влиза като съществена част от подготовката му за реванша против Бронзовия Бомбардировач през февруари в Лас Вегас
Причината за това негово решение е да бъде поддържано високо равнище на тестостерон по време на подготовката, която включва тежки натоварвания, специфична диета и, явно, усамотяване 7 пъти дневно. 
" Истината е, че върша доста разнообразни неща, които преди не правех. Ям 5-6 пъти дневно, като би трябвало да пия и 8 литра вода на ден. Нямам визия дали тези неща имат някакво значение във вечерта на дуела. Преди нямаше никакво значение, само че в случай че това ми помогне по някакъв метод да имам преимущество в дуела, ще го направя. Защо пък да не опитвам ", сподели Фюри пред " Hoop Jab " и удостовери за забавното допълнение към подготовката му. 
" Мастурбирам 7 пъти дневно, с цел да държа високи равнища на тестостерон. Трябва да съм непрекъснато деен и тестостеронът да е в непрекъснато придвижване. Не желая равнището му да пада в нито един миг ". 
Още по тематиката четете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР