Непълнолетни младежи си организират състезания с тротинетки по основни булеварди

...
Непълнолетни младежи си организират състезания с тротинетки по основни булеварди
Коментари Харесай

Младежи си организират състезания с тротинетки по основни булеварди във Варна

Непълнолетни младежи си провеждат надпревари с тротинетки по съществени булеварди във Варна, предава

Има и видео, на което се вижда по какъв начин младежите стопират на светофара, а по-късно потеглят в група , преминавайки рисково близо и изпреварвайки колите.

Юлиян е станал очевидец на случая. Според него децата са се движели с към 70 км/ч . За това, че съставляват непосредствена заплаха за придвижването удостовери и контрольор Димитър Дреков, " Пътна полиция " -Варна. 

„ Друг е въпросът с описа във връзка с скоростта, защото те потеглят от място и скорост от 70 км/ч е безусловно в границите на нереалната. При тръгване от място се вижда, че потеглят безусловно обикновено ”, сподели контрольор Дреков. 

„ От клипчето се вижда, че единият от участници минава на алено ”, изясни контрольор Дренков. По думите му останалите младежи са се наредили паралелно един до различен, което също било нарушаване.

Скоростта на тротинетките в закона е закрепена на 25 км/ч ", изясни още той. „ На територията на ОД на МВР-Варна се организира през целия летен интервал профилирана полицейска интервенция във връзка с самостоятелните електрически транспортни средства и всекидневно имаме фиксиране на такива нарушавания от водачи ”, изясни контрольор Дренков.

Той изясни, че младежи над 16-годишна възраст имат право да се движат в дясна лента.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg