Непълнолетна майка, която биела сина си и го пускала гол

...
Непълнолетна майка, която биела сина си и го пускала гол
Коментари Харесай

Непълнолетна бие по главата сина си и го пуска гол по улиците нощем в Петрич

Непълнолетна майка, която биела сина си и го пускала гол късно вечер по улиците, беше наказана от Районния съд в Петрич на пробация за неполагане на задоволително наставнически грижи.

На 28 октомври м.г., към 17:30 часа, в дома си А. Д. нанесла побой над малолетния си наследник Ю. Д. като му предизвикала лека телесна щета – мозъчно разтърсване и мекотъканни увреждания, довели до краткотрайно разстройство на здравето на дете то.

От август до октомври 2018 година пък майката оставяла постоянно невръстното си дете без контрол и задоволително грижа. Тя оставяла сина си самичък, а и гол отвън къщата след среднощ, редовно го биела, когато не казвал за физиологическите си потребности.

За тези прегрешения младата майка е изправена пред съда, където тя призна виновността си получи наказване пробация, като в продължение на 8 месеца би трябвало да се среща два пъти седмично с пробационен чиновник.

Осъдена е още и на 100 часа безплатен труд в интерес на обществото, както и на " публично неодобрение ". Майката ще би трябвало да заплати и 342 лева разходи по делото.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР