Неотложните цели и задачи, чиито решения ще се търсят в

...
Неотложните цели и задачи, чиито решения ще се търсят в
Коментари Харесай

Илин Димитров: Реклама на дестинация България е наша неотложна задача

Неотложните цели и задания, чиито решения ще се търсят в кратковременен проект, са свързани с разрастване на националната реклама на дестинация България посредством прецизни и целенасочени дейности по пазари, изпращане на три нови туристически аташета във значими за България пазари, транспарантно осъществяване на процедури за наем на плажовете посредством видеонаблюдение и все по-дигитализирана работа, която да улесни потребителите и да ограничи сивия бранш. Това сподели на конференция министърът на туризма Илин Димитров, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

Той изброи следните цели пред министерството: " Организиране и осъществяване на поредност работни срещи зад граница, насочени към бизнеса; образуване на журналистически турове с точно подбрани участници и мониторинг върху изявленията им; откриване на туристически представителства в Румъния и Великобритания; осъществяване на ясни и транспарантни процедури за отдаване чартърен на плажове с присъединяване на наблюдаващи на КПКОНПИ, Министерство на вътрешните работи и ДАНС. “

Министър Димитров добави, че тази година през януари туристическият сезон е по-добър от предходната година, през която януари беше рекорден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР