Неотдавна Xiaomi представи финалната глобална версия на своя фирмен потребителски

...
Неотдавна Xiaomi представи финалната глобална версия на своя фирмен потребителски
Коментари Харесай

Новият фърмуер MIUI 10 срива някои смартфони на Xiaomi

Неотдавна Xiaomi показа финалната световна версия на своя фирмен потребителски интерфейс MIUI 10 . Оказа се, че фирмената среда основава проблеми.

Преди няколко дни излезе финалната версия на MIUI 10, основана на операционната система Android Pie, за флагманския смарт телефон Pocophone F1. В този фърмуер са вградени всички нужни онлайн услуги на Гугъл, както и доста езици за интерфейса. Но потребителите започнаха всеобщо да се оплакват от три съществени казуса в новия фърмуер.



Така да вземем за пример, в новата MIUI 10 има противен бъг, поради който не се скрива прореза на екрана. По този метод, наличното пространство понижава, а това обърква игрите и не може да се играе. Друг сериозен проблем е осезателно намалялото време на самостоятелна работа. Навярно логаритмите към момента не са изцяло усъвършенствани и мобилното устройство се разрежда след 5-6 часа, откакто е било 100% заредено.



Освен това, понякога смарт телефонът престава да реагира на докосванията и през това време не могат да се организират телефонни диалози, Това е и главният проблем, от който се оплакват съвсем всички консуматори, конфигурирали MIUI 10. Очаква се напълно скоро да излезе съответния пач и видяните бъгове да бъдат оправени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР