Неотдавна се появиха важни новини, свързани със съдебния иск на

...
Неотдавна се появиха важни новини, свързани със съдебния иск на
Коментари Харесай

Крипто гигантите се възползват от възможността на фона на съдебното дело срещу Binance

Неотдавна се появиха значими вести, свързани със правосъдния иск на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) против Binance за хипотетични нарушавания на законите за скъпите бумаги.

Това развиване имаше доста влияние върху блокчейн и крипто промишлеността. Въпреки това, на фона на хаоса, някои видни играчи се възползваха от обстановката, като направиха стратегически вложения.

Според данни за веригата, споделени от Lookonchain, Cumberland, профилирана компания за крипто търговия и маркет мейкинг, изтегли $67.9 милиона от Circle и подава $67.1 милиона в Coinbase. Този ход сподели, че Cumberland може би се готви да навлезе на пазара.

FalconX, институционална платформа за крипто търговия, изтегли $37 милиона от Circle и подава $29.5 милиона в Binance.

Освен това FBG Capital, капиталова компания в региона на блокчейн , подава $44 милиона в Binance след първичните известия за правосъдния иск на SEC.

Освен това търговец с сполучлив известност, разпознат от Lookonchain, подава $15.9 милиона в Binance и по-късно изтегли 8,800 ETH токена. Това докара до междинна цена на покупка от почти $1,808.

И най-после, прочут крипто кит, също разпознат от Lookonchain, изтегли 703,871 USDC и над 2.5 милиона USDT от децентрализираната финансова платформа Aave. Впоследствие китът закупи Етериум на стойност към $3.35 милиона на междинна цена от $1,810.

Въпреки новините към Binance и SEC, общата волатилност на крипто пазара остана ниска. Въпреки че цените на криптовалутите претърпяха спад, участниците на пазара считат, че волатилността ще продължи да бъде лимитирана, както демонстрира компресираната имплицитна волатилност на вариантите.

Като се имат поради историческите трендове лятото да е релативно отмерено и без волатилност, това разбиране наподобява е необятно публикувано. “ “, съобщи Лаура Видиела от LedgerPrime в неотдавнашно изявление за The Block във вторник.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР