Неотдавна Филип Киркоров публикува съвместна снимка с известната руска водеща

...
Неотдавна Филип Киркоров публикува съвместна снимка с известната руска водеща
Коментари Харесай

Филип Киркоров с нова любов, Алла Пугачова бясна

Неотдавна Филип Киркоров разгласява взаимна фотография с известната съветска водеща Олга Бузова, пишат локални медии. Сред мненията в обществените мрежи имаше доста хора, които се изказваха прекомерно нелицеприятно за телевизионната водеща и певица Бузова. Един от тях твърдеше: " Тази Бузова напълно е пропаднала! ".



Но въпреки всичко всичко това би минало неусетно, в случай че под тези мнения не беше оставила своя лайк самата Алла Пугачова. Руските медии и почитателите в мрежата заключиха, че сред двете звезди назрява спор. Според самия Филип Киркоров обаче няма никакъв спор, а 69-годишната Примадона просто " инцидентно натиснала с пръст " под коментара и без да разбере, го е лайкнала.



" Какво има да се разисква тука. Алла Борисовна не чете нито мнения, нито лайкове. Случайно е натиснала нещо и това е, " изяснява роденият в България артист.



Руските медии прецизират, че напоследък той се вижда постоянно с Бузова. Двете звезди показват положителните си връзки, снимани са да танцуват буйно и да разменят нежности, има и фотография, на която Олга седи на коленете на " поп-краля ". Според мнозина това не се нрави изключително на Алла. Въпреки че от дълго време не са дружно. Примадоната постоянно е оставала за Киркоров незаобиколим престиж. Затова и някои считат, че въпросният лайк под коментара напълно не е неточност от нейна страна.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР