Неоспоримата звезда на Байер Леверкузен Кай Хаверц направи много сериозен

...
Неоспоримата звезда на Байер Леверкузен Кай Хаверц направи много сериозен
Коментари Харесай

Звезда на Леверкузен намекна за голям трансфер догодина

Неоспоримата звезда на Байер Леверкузен Кай Хаверц направи доста сериозен намек, че след края на идния сезон ще се приготви за идната огромна стъпка в своята кариера, а точно – трансфер във водещ отбор. Германският национал обаче още занапред направи ангажимента, че не е наложително да премине в Байерн Мюнхен, както мнозина чакат, а може и да напусне рамките на Бундеслигата.

20-годишният нападателен халф направи изключителна акция 2018/2019, като вкара 17 гола и оказа помощ на тима си да се класира за груповата фаза на Шампионската лига. „ Честен съм, когато споделям, че в някакъв миг ще пристигна ред на идната стъпка за мен. Точно сега не се безпокоя за това и по кое време тъкмо ще се случи. Единствено Байер Леверкузен е от голяма важност. Все още имаме доста неща за постигане”, разяснява Хаверц.

„ Леверкузен доста бързо изпрати сигнали, че желае да ме задържи. Точно затова нямах никакви проблеми. Сега стартира десетата ми година тук, може би ще се окаже златна за клуба. Вече какво ще се случва след нея – нищо не е решено. Няма клуб, с който към този момент да съм се схванал.”

„ Наистина не зная дали Байерн ще бъде идващият ми отбор, дали ще е вярната стъпка. Също по този начин не знам дали непозната страна не би била по-подходяща за мен. Наистина не мисля прекалено много по този въпрос.”

„ Имам нужната самонадеяност да играя за Байерн, да. Същото обаче важи и за другите клубове”, добави Хаверц.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР