Неофициално станаха ясни част от имената, спрягани за министри в

...
Неофициално станаха ясни част от имената, спрягани за министри в
Коментари Харесай

Това са част от министрите в новия кабинет Габриел - Денков

Неофициално станаха ясни част от имената, спрягани за министри в предстоящ кабинет.

Ще има двама министър председатели на ротационен принцип - Николай Денков и Мария Габриел.

- Асен Василев – министър на финансите

- Калин Стоянов – министър на вътрешните работи

- Димитър Илиев – министър на спорта

- Даниел Лорер – министър на нововъведенията

- Радослав Рибарски – министър на енергетиката

- Иванка Шалапатова – министър на труда и обществената политика. Тя е някогашен зам.-министър на обществената политика и изпълнителен шеф на фондация " За Нашите Деца ”.

Информация имаше и за Екатерина Михайлова, че е препоръчана за министър на правораздаването, осведоми. Пред малкия екран тя удостовери, че е имала такова предложение, само че го е отказала.

Народоосвободителна въстаническа армия

Днес няколко часа представители на двете политически обединения обсъждаха последни елементи в стаята на ръководителя на Народното събрание. Пред публицистите бяха сбити. Николай Денков съобщи, че договарянията не престават и когато има финално решение, ще бъде обявено.

Според източници на медията, описът с министри е съвсем подготвен и остават дребни разяснения. Очаква се тази вечер той да бъде гласуван от Националните препоръки на двете обединения и най-вероятно на следващия ден да бъде обявен публично.

" Има прогрес, изчакайте още малко. Докато не свърши целият развой, нищо не е завършило. Имайте още малко самообладание, напредваме ”, разяснява в Народното събрание Денков.

По-рано през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че измежду имената има както специалисти, по този начин и политически лица, само че препоръчани главно от Политическа партия, като по този начин те ще носят главната отговорност.ѝ
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР