Неофициалната информация, че Google възнамерява да закрие месинджъра Hangouts, се

...
Неофициалната информация, че Google възнамерява да закрие месинджъра Hangouts, се
Коментари Харесай

Google предлага две нови услуги вместо Hangouts

Неофициалната информация, че Гугъл има намерение да закрие месинджъра Hangouts, се удостовери. Скот Джонс, началник на този план на Гугъл, съобщи, че вместо Hangouts ще има две нови услуги. Това са Hangouts Meet и Hangouts Chat . Към сегашен ден те са налични за корпоративните клиенти в границите на пакета G Suite, а в бъдеще ще могат да се употребяват от всички искащи.

Hangouts Meet е приложение за осъществяване на видеоконференции с едновременното присъединяване на до 100 души. А Hangouts Chat е опция на услугата Slack, в която могат да бъдат създавани канали и да се разискват разнообразни въпроси и задания. Hangouts Meet и Hangouts Chat са интегрирани една в друга услуги.

Тези две услуги не наподобяват на Hangouts и към този момент не е ясно, по какъв метод Гугъл ще убеди потребителите да мигрират. Впрочем, доста от опциите на Hangouts се дублират в новото приложение Alo и е разумно остарялото приложение да бъде изоставено и затворено. Предполага се, че това ще стане към 2020 година.

След основаването си платформата Hangouts претърпя редица промени, само че интернет колосът последователно я изоставя и предлага своите по-нови услуги Гугъл Allo и Duo.

Засега е мъчно да се каже, какво тъкмо е имал поради Скот Джонс с думите си, че Hangouts ще бъде заместен с Hangouts Meet и Hangouts Chat.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР