Неочаквани любовни срещи преобръщат действието в следващия епизод на All

...
Неочаквани любовни срещи преобръщат действието в следващия епизод на All
Коментари Харесай

Изненадващи любовни срещи предизвикват пълна бъркотия в „All Inclusive”

Неочаквани любовни срещи прекатурват действието в идващия епизод на „ All Inclusive ” този петък по NOVA. Парушев (Петър Калчев) изпада в невъзможност около новата облага – автомобила, който двамата с Емил (Явор Борисов) закупуват, с цел да добавят бизнеса си в бара и с „ дринк енд драйв “ услуга. Но неприятната преживелица има и добра страна, тъй като води след себе си запознанство с мистериозна, очарователна дама. Коя е тя и с какво ще впечатли Парушев?

Комично стичане на събитията замесва и Емил в неочакван флирт с обилна дама, която се усеща предизвикана от него и е подготвена незабавно да се хвърли в буйна, лятна случка. Жената е толкоз настоятелна, че не търпи отвод, а Емо все по-осезателно усеща, че тази преживелица няма да свърши добре. Ще се окаже ли прав и какъв ще е резултатът от занимателното неразбирателство?

Тайна любовна среща сред Надя (Йоанна Начева) и Боян (Димитър Живков) зарежда двамата с прелестно въодушевление, само че се трансформира в тестване за нервите, когато на сантименталното място се появяват инцидентно и Чобанови. Двамата влюбени са шокирани и не знаят по какъв начин да реагират пред нищо неподозиращите Христо (Ненчо Балабанов) и Марияна (Елена Атанасова). Ще съумеят ли Надя и Боян да запазят своята загадка или тя ще бъде разкрита по най-неподходящия метод – ще стане ясно този петък от 20:00 ч.

Пламен (Любен Кънев) е на лимита на силите си от отмалялост, а почивката с деца на море занапред стартира. Самотният баща към този момент стартира да се отчайва, тъй като има възприятието, че с всеки минал ден децата, които би трябвало да гледа, стават от ден на ден. Освен дребната Пламенка (Михаела Горанова) и младежът Сашко (Силвестър Велячки), към децата му се причислява и Стефани (Дебора Жечева). Внучката на Чефо (Любомир Бъчваров) сякаш остава на отмора с дядо си, само че действително също е напълно под надзора на Пламен. Като за похлупак, в детската тайфа се включва и 6-годишният Преслав (Виктор Попов) – синът на Боян, на който също му е по-приятно в компанията на останалите деца. Изтощението за Пламен е цялостно и той несъзнателно изпада в шокираща обстановка, която същински го стряска.

Какво тъкмо ще се случи и ще успее ли да се оправи Сиромашки?

Гледайте „ All Inclusive ” всеки петък от 20:00 ч. по NOVA! Следете всичко за „ All Inclusive “ във и на на сериала. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в, след излъчването им в ефир.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР