Неочаквана критика отправи Володимир Зеленски към кмета на Киев Виталий

...
Неочаквана критика отправи Володимир Зеленски към кмета на Киев Виталий
Коментари Харесай

Зеленски с критика към Кличко: Жителите на Киев се нуждаят от повече подкрепа

Неочаквана рецензия насочи Володимир Зеленски към кмета на Киев Виталий Кличко. Украинският президент, който нормално хвали представителите на управляващите, този път съобщи, че Кличко не се е справил добре със задачата по разкриването на подслони за хората, останали на мрачно и студено поради съветските офанзиви, заяви Българска национална телевизия.

Във вечерното си послание Зеленски загатна, че Кличко и чиновниците му не оказват задоволителна помощ. Президентът на Украйна разкритикува и тези, които по думите му са лъгали в формалните си отчети, без обаче да даде детайлности.

До момента са разкрити повече от 4 хиляди специфични подслона, където хората могат да получат достъп до вода, отопление, интернет и връзка за мобилен телефон.

„ За страдание, не на всички места локалните управляващи се оправят добре. В частност, в Киев има доста недоволства. Моля обърнете внимание - жителите на Киев се нуждаят от повече поддръжка. Тази вечер 600 хиляди консуматори са изключени от мрежата. Много жители са без електричество за 20 и даже 30 часа. Очакваме качествена работа от екипа на кметството ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР