Неочаквана комбинация: Миро от Каризма“ и Христо Стоичков! Гласовитият изпълнител

...
Неочаквана комбинация: Миро от Каризма“ и Христо Стоичков! Гласовитият изпълнител
Коментари Харесай

Миро пристана на Стоичков! Поп певецът рекламира новата му марка

Неочаквана композиция: Миро от „ Каризма “ и Христо Стоичков ! Гласовитият реализатор пристана на Камата и е измежду първите публични посланици на марката на футболния ас.

Както знаят почитателите на носителя на „ Златната топка “, предходната есен той показа у нас марката си спортни облекла. Сега Миро е част от рекламната акция и се пусна в снежнобял спортен екип на Камата . Любопитното е, че белият състезателен екип е първообраз и не може да бъде платен от онлайн магазина на Стоичков. Направен е особено за Миро, койтo поискал спортен екип в бял цвят със златен кант.

„ Това е най-хубавият екип, който съм имал въобще - „ Златната осмица “, хвали се Миро. Но предвижда, че много от почитателите му ще желаят същия бял екип и на Камата ще му се наложи да заложи този цвят за продукция.

Освен със спортни екипи, тениски и шапки Камата пусна още и линия суджуци и вино.

Миро все по този начин интензивно натъртва на фитнеса (ако залите са отворени), а в последно време и на заниманията навън. Последната му фикс идея е конната езда и преди температурите да паднат до минус 10 градуса, съумя да се порадва на прелестното зимно време върху гърба на Аполон и Памира.

Изпълнителят е решен да се научи да язди и взема уроци за начинаещи от експерт, като до края на 2021 година се надява да е усвоил ездата.

Междувременно някогашният „ каризмар “ е ангажиран и със фотосите на нов клип, който наподобява, че ще е много провокативен. От фрагменти зад кулисите се вижда, че Миро ще е гол до кръста, а панталоните му всеки миг ще се свлекат надолу. Певецът е изчистил всички мазнини от тялото си и танцува провокативно, като постоянно му се постанова да придърпва панталоните нагоре, написа " България Днес ".

Женската фенбаза пищи от наслаждение: „ Кой ще ти слуша ария, като те види по този начин! “, „ Кажи ми, че това е фотошоп, другояче ще припадна “, „ Мале, блестящ! Супер си! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР