„Необяснимо защо, г-н Борисов през последните седем месеца държеше 59-те

...
„Необяснимо защо, г-н Борисов през последните седем месеца държеше 59-те
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ пред bTV: Борисов държеше депутатите си като слуги


„ Необяснимо за какво, господин Борисов през последните седем месеца държеше 59-те си депутати като прислужници на всички дейности, с които да бъде по всякакъв начин препъната правосъдната промяна в България “. Това написа в позиция на „ Продължаваме промяната “ особено за bTV.

По-рано денем водачът на опозицията „ намигна “ към Политическа партия с предложение за следизборна коалиция, като предложи шест целта.

„ Не пипайте проведената престъпност – ще настане безпорядък “, дори сподели Дани Каназирева от ГЕРБ. „ Хаосът “ е да вземем за пример господин Борисов да бъде разследван за какво има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или някогашните министри от ГЕРБ зад депутатски имунитети, до момента в който не им се издигнат обвинявания по висящите им производства в прокуратурата “, допълват от Политическа партия.

Те споделят още, че едвам откакто България има свободна и самостоятелна прокуратура с ясно поднесена отговорност от Борисов, в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР