Необвързани, богати и държащи на консервативните ценности. Това е профилът ...

Необвързани, богати и държащи на консервативните ценности. Това е профилът

Приложението за срещи на консервативните милиардери

Необвързани, богати и държащи на консервативните полезности. Това е профилът на потребителите в приложението за запознанства The Right Stuff, което към момента не е налично, само че към този момент се изправя пред отпор от страна на дамите.

Зад приложението стои политическият асистент на Доналд Тръмп - Джон Макенти, който е наел сестрата на някогашния прессекретар на Белия дом Кейли Меканани, с цел да му помогне в популяризирането на обществената мрежа.

С над 146 000 почитатели в Instagram Раян Макени изглеждала като съвършеното рекламно лице за стартъпа, което да убеди привлекателните консервативни американки да се записват.

Но макар че задачата на съществуването му на пръв поглед е тривиална, приложението е изправено пред някои пречки от друго естество.

От една страна, има услуга със същото име, която заплашва с юридически спор, в случай че приложението не промени комерсиалната си марка. А от друга - консервативните дами в Съединени американски щати към този момент не одобряват мрежата за запознанства съществено.

" Проблемът е, че желаят да започват приложението в окръг Колумбия. Пожелавам им шанс, само че не имам вяра, че ще проработи, тъй като дамите там не си разрешават да признаят, че работят за политика про-Тръмп. На тяхно място щях да стартира от Флорида или Тексас ", споделя служителка на републиканците за The Daily Beast.

И тя не е сама в скептицизма си. Много други дами споделят, че ще се усещат уязвими с регистрация в сходно приложение поради опцията от нападки и обиди.

Други споделят, че се тормозят от ограничавания брой контакти, които могат да основат в мрежата, а трети са толкоз консервативни, че съгласно тях приложението няма място в процеса на търсене на половинка.

" Интернет се намесва в срещите, където мъжете би трябвало да ухажват дамите. Това не е като да помолите Alexa да ви каже прогнозата за времето. Не може да променяте естествения развой на запознанства и да се наричате традиционалист ", споделя друга от таргетираните потребителки на The Right Stuff.

От обществената мрежа обаче нямат желание да се отхвърля, макар че формалното стартиране към този момент е отсрочено.

В една от видеорекламите за промотирането си The Right Stuff се връща към сантименталните полезности от 50-те години на предишния век, а три актриси осмиват актуалните приложения за запознанства, които ги срещат с " неистинен " мъже, които не желаят деца по екологични аргументи или отхвърлят да платят сметката в ресторанта.

" Изтеглете The Right Stuff през днешния ден и започнете да излизате с естествени момчета ", споделя краят на рекламата.

Източник: webcafe.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg