Необичайна история за случайните жестове на добрина трогна света. Сервитьорка

...
Необичайна история за случайните жестове на добрина трогна света. Сервитьорка
Коментари Харесай

„Имаш ли нужда от помощ?“: Сервитьорка спаси дете от насилници с тайна бележка

Необичайна история за инцидентните жестове на доброта трогна света. Сервитьорка съумя да избави дете от насилниците му във Флорида. Случаят става прочут чак в този момент след привършване на делото.

Сервитьорката Флавейн Карвалхо е на работа при започване на годината, когато на нейна маса в заведението сяда семейство с две деца – малко момиченце и момче на 11 години.

Тя вижда нещо извънредно – всички на масата поръчват храна, само че не и момчето, което седи с ръце в джобовете и с качулка на главата. Карвалхо попитала бащата дали и момчето ще желае нещо за ястие, само че отговорът бил „ Той ще яде по-късно у дома “.

По същото време сервитьорката вижда, че момчето има драскотини и синини по лицето си.

„ Видях, че има огромна драскотина сред веждите. Малко по-късно видях, че има и синина до окото му и в действителност взех решение, че нещо не е наред “, споделя Карвалхо пред съда.

Тя написва записка с надпис „ Имаш ли потребност от помощ? “ и я демонстрира на детето без родителите му да видят. Първоначално момчето поклатило негативно глава, само че сервитьорката настояла и момчето и поклатило глава за „ да “.

Карвалхо се обажда в полицията, които идват на място и разпитват родителите. Майката и бащата са арестувани на място за физически тормоз над малолетни, а двете деца са отведени в болница. Момиченцето било добре, само че медиците откриват, че момчето е покрито със синини от главата до петите и е извънредно недохранено.

Става ясно, че на момчето му било неразрешено да се храни и постоянно го биели.

Двете деца в този момент са в сигурност, а Карвалхо се трансформира в локален воин, откакто стана ясно по какъв начин е постъпила.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР