Необичайна благодарност в социалните мрежи към българка отправи Дуейн Джонсън

...
Необичайна благодарност в социалните мрежи към българка отправи Дуейн Джонсън
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън - Скалата аплодира българка пред милиони, попаднал в нейна публикация

Необичайна признателност в обществените мрежи към българка насочи Дуейн Джонсън - Скалата и повдигна въпроса коя е тя. Оказва се, че тя е публицист, който интервюира едни от най-известните хора в света. Сред събеседниците на Полина Маринова са Мелинда Гейтс, Илън Мъск и несъмнено - Скалата.
Дуейн Джонсън е любим и кумир за милиони, а за втора поредна година е и най-скъпоплатеният артист в Холивуд. Към сметката му се натрупат и милионите, които той прави с изявленията си в Instagram.

" От това, че е наименуван " гъз ", когато е на 15 години, до това в този момент да бъде именуван " най-харесваният " човек в света. Ей, имам дребен напредък. Големи благодарности на създателя Полина Маринова за написването на този профил. Това беше приятна изненада за четене ".

Публикацията на Скалата е харесана от над 2 млн. души. А самата Полина, която е израснала в Съединените щати и е учила публицистика там, в началото не повярвала.

" Беше цялостна изненада. Отначало не повярвах, че е той. Той освен я прочете. Явно му хареса, тъй като я разгласява на всички места ", показа Полина пред Bulgaria ON AIR.

Поне част от милионите почитатели на Скалата са влезнали в уеб страницата на българката, в коjто тя споделя за едни от най-известните хора в света. А преди този план биографията ѝ е впечатляваща.

" Работих малко време в CNN в Атланта, след това се реалокирах в Ню Йорк да работя в списание Fortune - едно от най-хубавите бизнес списания в Америка ", описа Полина.

Взимала е изявление и от Мелинда Гейтс. Мечтае да вземе изявление от Джордж Клуни. Милиардерът визионер Ричард Брансън също е бил неин събеседник.

" В секундата, в която се запознаеш с него, не чака ти да го питаш. Той ме пита доста въпроси ", спомня си Полина.

29-годишната българка живее в Ню Йорк, който е мощно обиден от ковид. Във време на зараза тя взима и още едно съществено решение - да се омъжи. Споделя още, че към този момент няма самообладание да се прибере в родината си, защото затворените граници предходната година я спрели.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР