Необичаен протест организираха независимите търговци на бельо във Франция срещу

...
Необичаен протест организираха независимите търговци на бельо във Франция срещу
Коментари Харесай

В. Фигаро: Френският премиер Кастекс получи над 200 гащи в знак на протест срещу мерките за COVID

Необичаен митинг проведоха самостоятелните търговци на долни дрехи във Франция против ограничаващите ограничения, въведени поради ковид, според които техните магазини се считат за несъществени и остават затворени, написа в. " Фигаро ", представен от Българска телеграфна агенция. От една седмица над 200 самостоятелни търговци на долни дрехи изпращат протестно гащи на френския министър председател Жан Кастекс. Освен любопитната протестна пратка търговците са адресирали до премиера и общо писмо, в което пазят естеството на търговията си.

В писмото се напомня, че бельото е значителен детайл от всекидневието на хората и всеки човек протяга ръка точно към него, когато би трябвало да се облече заран. Търговците недоумяват за какво магазините им остават затворени, до момента в който фризьорските салони да вземем за пример са отворени и човек може да прекара цели четири часа там, с цел да си прави фризура.

Независимите търговци упорстват да се усили и помощта за тях, с цел да могат да заплащат те на доставчиците си. Проблемът не визира веригите за долни дрехи, които имат опцията да върнат стоката, която не са продали, до момента в който самостоятелните търговци нямат такава опция.

От канцеларията на Кастекс потвърдиха, че са получили пратки, без да прецизират какво е наличието им. Представители на премиерския офис обявиха, че евентуално пратките ще бъдат предадени на благотворителни организации.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР