Нено Ненов е новият старши треньор на третодивизионния ФК Ямбол

...
Нено Ненов е новият старши треньор на третодивизионния ФК Ямбол
Коментари Харесай

Нено Ненов е новият старши треньор на Ямбол 1915

Нено Ненов е новият старши треньор на третодивизионния ФК Ямбол 1915. Той беше показан пред футболистите и към този момент води подготовката на ямболии, като задачата е да избави отбора от изпадане от Трета в четвърта лига.

До момента Нено Ненов, който е някогашен футболист на Славия, Спартак (Пловдив), Спартак (Варна), Беласица (Петрич), Дунав (Русе) и гръцките Ханя и Керкира, беше отпред на юношите (младша възраст) на родния си клуб Черноморец (Бургас). 17-годишните " акули " са безапелационни водачи в зона Пловдив.

В Ямбол взеха решение да вдигнат организацията, като това стана допустимо поради дейната позиция на новия заместник-кмет - прославения акробат Енчо Керязов, който персонално се ангажира с търсенето на спонсори.

" Първата задача е да спасим тима от изпадане, а по-късно вероятността е до 2-3 години да се нападна " Б " група, разгласи новият ментор и добави, че сигурно ще се прави и селекция, с цел да бъде вдигнато равнището.

След есенния дял на шампионата Ямбол е на 16-о място в класирането - тъкмо над чертата на изпадащите, с 12 точки. Толкова има и Димитровград, който е с по-лош баланс в директните дуели. На дъното е Карнобат с 10. От групата обаче ще изпадне един тим, защото Хасково 1957 се отхвърли от присъединяване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР