Ненчев отправи упрек към „демократите в дясно“ относно тяхното мълчание

...
Ненчев отправи упрек към „демократите в дясно“ относно тяхното мълчание
Коментари Харесай

Николай Ненчев пред Tribune.bg: Провокацията на Янев вече е на бюрото на генералния секретар на НАТО

Ненчев насочи укор към „ демократите в дясно “ по отношение на тяхното безмълвие и неналичието на сдържаност към протичащото се у нас.

„ Най-много ме безпокои, че не получих задоволително явен отговор на тази провокация от демократите в дясно, които като че ли се възрадваха на няколкото места, които получиха като регионални шефове “.

„ Ние се намираме в политическа фрагментация, в обстановка, в която липсват полезности. Дори когато Българска социалистическа партия беше на власт не си разрешиха да заемат сходни позиции. Очаквам напрежение, само че най-вече ме безпокои неналичието на поредност и прям диалог с българското общество. Тези хора приказват едно с НАТО и Европейски Съюз, а в България, с цел да поддържат различен вид линия и да угодят на Русия и на своите благодетели, това е прекомерно рисково за националната сигурност и ориентацията ни. Може в един миг България да се окаже препъни камък и да бъде изоставена от световните решения и дейности на НАТО, което е извънредно рисково “.

Атлантическият съвет ще изпрати още четвъртък своя позиция до Държавния департамент на Съединени американски щати, с цел да осведомят за протичащото се в нашата страна и съответно отношението на американския дипломат.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР