Ненаситна видра атакува градинското езеро на жител на британското предградие

...
Ненаситна видра атакува градинското езеро на жител на британското предградие
Коментари Харесай

Лакома видра изяде 106 редки шарана

Ненаситна видра нападна градинското езеро на гражданин на английското предградие Уорчестър, Уорчестършир, и към този момент е изяла повече от 100 скъпи шарана на стойност към седем хиляди паунда, заяви Daily Mail.

Бившият преподавател Киран Маккарти, 68 година, отглеждал 25 години шарани и доста ги обичал. Пенсионираният преподавател признава, че е бил шокиран, когато рибата почнала да изчезва от езерото. Започва да открива раздрани трупове на риби по брега и заподозрял, че видрата е отговорна за изгубването на шараните.

В рамките на пет дни животното изважда 106 шарана. Мъжът се опитал да опази езерото, като стоял през целия ден под дъжда, и похарчил 140 лири стерлинги, с цел да ги покрие със защитна телена мрежа, само че нищо от това не помогнало: видрата елементарно се промъкнала под нея. " Развъждам риба от 25 години, само че в никакъв случай не съм виждал сходно нещо. Омръзна ми, сърдит съм и отчаян, само че видрата прави това, което природата й диктува ", оплаква се британецът.

Маккарти се опитал да изплаши животното със светлина, само че и това не помогнало. Видрата го погледнала право в очите и траяла да работи.
" Тя е толкоз смела. Идва в градината сред осем часа вечерта и пет часа сутринта. Не съблюдава никакъв график или диета. Развъждам риби от години и това е сложна работа и доста скъпо занимание. Не мога да го преживея ", оплаква се британецът и споделя, че в този момент ще би трябвало да си откри ново занятие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР