Немският международен автосалон известен като IAA ще се проведе за пръв

...
Немският международен автосалон
известен като IAA ще се проведе за пръв
Коментари Харесай

Автосалонът IAA Mobility в Мюнхен - повече от 100 световни премиери!

Немският интернационален автосалон известен като IAA ще се организира за пръв път в Мюнхен, а не във Франкфурт от 7 до 12 септември 2021 година Очакват се повече от 100 световни министър председатели с които IAA Mobility 2021 ще представя бъдещето на подвижността. В автосалона вземат участие общо над 700 изложители, производители на автомобили и мотоциклети, значими играчи в технологичния бранш и снабдители на компоненти. Над 70 са декларираните за участие автомобилни марки. Мотото на IAA е: „ Какво ще ни движи по-нататък “.

Председателят на VDA Хилдегард Мюлер сподели за салона - "Ангажиментът за неутрална във връзка с климата мобилност ще е налице. Нашата цел е да превърнем трансформацията от досегашния характер на мобилноста към новия в успешна история за германската автомобилна промишленост. Нито едно друго събитие в света не сближава толкова различните форми на подвижност. И никое от тях не притегля и приканва към диспути за правилния път към неутралната за климата мобилност дотам. Това е уникално събитие в международен мащаб и огромна опция “ - добави Мюлер.

Търговските гости и специалисти от цял свят ще обменят хрумвания за иновативни решения за подвижност и международни новости в изложбените зали в Мюнхен. В допълнение към известни производители на превозни средства и снабдители, ще изложат продукцията си и над 75 започващи компании и водещи компании от софтуерната и IT индустрията. На IAA Mobility Open Space нововъведения от водещи производители ще бъдат представени в центъра на града за първи път.

Посетителите могат да тестват директно над 250 нови и устойчиви превозни средства. А точно на "Blue Lane ", екологична лента, която ще бъде изградена с помоща на градската управа на Мюнхен и щата Бавария по времето на IAA. Сред тях са и продуктите на нашата фирма от Русе Sin cars.

В допълнение към съитието „ IAA Mobility Conference “ с над 500 интернационалните лектори, „ IAA Mobility Citizen Lab “ ще бъде хазаин на публични дискусии и семинари по тематиката за бъдещата подвижност онлайн и намерено на Мариенплац.

Достъпът до това намерено пространство в центъра на града е безвъзмезден. С билета за тест всички гости ще имат достъп до Open Space Extended на изложбената площадка от вторник, 7 септември до петък, 10 септември, от 14:00. В допълнение, използването на публичния превоз в град Мюнхен е включено в билета за деня на визитата (Зона М-6), а тестови шофирания могат да бъдат резервирани предварително посредством приложение. Цените за възрастни - дневен билет от 20 евро, тридневен билет от 40 евро, фамилен дневен билет от 49 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР