Немският футболист Макс Крус направи ежегодното си посещение в Лас

...
Немският футболист Макс Крус направи ежегодното си посещение в Лас
Коментари Харесай

Макс Крус отново на покер масата

Немският футболист Макс Крус направи годишното си посещаване в Лас Вегас, с цел да взе участие в шампионата от Щатски долар 1,500 на Lowball Draw в Световните серии по покер (WSOP). Докато интернационалният тим на Германия беше в Русия и се приготвяше за началото на Купата на Конфедерациите на ФИФА, на другия завършек на света, Макс взе присъединяване в един различен тип шампионат.

След края на един добър сезон с тима си Вердер Бремен, нападателят означи забележителен резултат и на покер масите в Лас Вегас. Той надделя 320 съперници, с цел да доближи до финалната маса на събитието, като в последна сметка финишира четвърти. Макар и разминавайки се на косъм от успеха, Крус несъмнено може да се гордее с достижението си, а и със извоюваната премия от $28,740. Това не е първото му присъединяване на масите в Лас Вегас, като преди 3 години още веднъж съумя да реализира забележителен триумф, заемайки трето място на сходен шампионат, и си потегли с $36,494. Общата сума от завоюваните от Макс победи досега възлиза на малко повече от $120,000.

Макар и да не играе постоянно, той поддържа дълготраен интерес към играта към този момент цяло десетилетие. Вида шампионат, който Крус играе в последните години, не е най-типичната и необятно резпространена разновидност на покер (2-7), само че това е неговият любимец. Интересен факт е, че той е бил „ теоретичен “ на разпоредбите на този тип покер от сънародника си и покер про Джордж Данзър в границите на 30 минути преди първия шампионат, само че усъвършенстването на качествата си Крус дължи напълно на себе си.

Крус, който този сезон означи 15 гола за Вердер Бремен, от дълго време се занимава с покер в свободното си време, като даже постоянно споделя, че би се отдал на играта на „ цялостен работен ден “, когато постави завършек на футболната си кариера в бъдеще. "Може би по-късно ще мога да играя повече, когато съм на 35-36. Може би ще имам друга кариера - като покер състезател. "

За в този момент обаче той е изцяло предан на футбола, като преди няколко месеца се завърна в тима си от където стартира футболната си кариера, а точно Вердер Бремен и звездата му на терена още веднъж заблестя с цялостна мощ. Той е в по-добра форма от всеки път, а спортният шеф на клуба даже признава, че класата и качеството на целия тим са се вдигнали доста с помощта на него. „ Той бута тима напред, разполагаем е за своите съотборници и демонстрира голямо предпочитание за решаването на всеки мач в наша изгода “ – не пропуща да го похвали и основният треньор Александър Нури.

Наскоро Макс притегли вниманието и на мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Мауриньо. С приключване контракта на Златан Ибрахимович Червените дяволи започнаха търсене на своята нова звезда и Крус изцяло справедливо е попаднал в листата им с евентуални нови попълнения. Макар и на 29 години, Макс сподели голямо усъвършенстване, мотивация и дисциплинираност в последните месеци, тъй че ползата от страна на Мауриньо е изцяло натурален. Освен това към този момент 14 пъти той игра като национал, отчитайки четири попадения.

Като множеството спортисти, привлечени от играта на покер, Макс намира общи черти сред двете си обичани занимания: „ Трябва да се подготвиш, с цел да играеш покер, тъкмо както имаш потребност от подготвка за футболен мач “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР