Немската звездна формация Avantasia ще се включи като хедлайнeр във

...
Немската звездна формация Avantasia ще се включи като хедлайнeр във
Коментари Харесай

Avantasia на Midalidare Rock in the wine valley с шоу от над два часа


Немската звездна групировка Avantasia ще се включи като хедлайнeр във второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. За да бъде допустимо тяхното включване във фестивала в Долината на виното, ще бъде изпратен частен аероплан до Швеция, където бандата има присъединяване на 13 юли на Gefle Metal Festival, а на 14 юли ще свири в България. Принудителната смяна на хедлайнера за първия ден на Midalidare Rock In The Wine Valley беше наложена поради отсроченото европейско турне на Whitesnake.

Бяхме сложени в много сложна обстановка, единствено броени дни преди фестивала. Първо желаеме да благодарим на всички почитатели за търпението през миналите дни, в които екипът ни работеше непрекъснато, с цел да успее да откри подобаваща тайфа за 14 юли. Подобна промяна изисква доста комплицирана логистика обвързвана с авансово конкретизирани турнета и пътувания, само че сме щастливи, че успяхме с Avantasia и сме сигурни, че второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley , ще бъде незабравимо прекарване за всички “, споделят уредниците.

Преди повече от 20 години, напролет на 1999 година, тогава единствено на 21, вокалистът на Edguy Тобиас Самет взема решение да скочи в дълбокото, с цел да извърши фантазията си за солов план, в който да работи с музикалните си герои. Първият сингъл на Avantasia излиза напролет на 2000г. и с него е основан нов музикален род – „ метъл опера “.



Avantasia имат осем издадени студийни албума, пет международни турнета, безчет концерти на най-големите подиуми в света и колаборации с митове като Алис Купър, Клаус Майне и Рудолф Шенкер (Scorpions) и звезди, работили с групи като Mr. Big, Queensryche, Within Temptation, Nightwish, Helloween, KISS, Saxon, Pretty Maids, Magnum, Kreator, Blind Guardian, Rainbow, Blackmore's Night и доста други.

За Midalidare Rock In The Wine Valley бандата идва с близо 30 музиканти, като измежду тях ще бъдат вокалистите Jørn Lande, Eric Martin, Adrienne Cowan, Bob Catley и други Звездната групировка ще извърши специфичен сет от над два часа, в който ще чуем всички шлагери на групата, както и напълно нови части.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се организира на 14, 15, 16 и 17 юли 2022. На сцената в Долината на виното ще забележим - Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm , Ross The Boss, Scanner, Beyond the Black, Shakra, The Broken Ravens и други

Билети :

Билетите, закупени за изданията през 2020-2021 ще важат за 2022 година без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Ивентим. Деца до 12 години влизат гратис .

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley:

Опции за еднодневните билетите закупени за Whitesnake на 14 юли:
  • Билетите ще важат за 14 юли, без да е нужна презаверка
  • Билетите ще важат за ден по желание от фестивала, на 15 юли с хедлайнер Running Wild, 16 юли с хедлайнер Within Temptation и на 17 юли с хедлайнер Judas Priest.
  • Билетите могат да бъдат върнати от мястото им на закупуване до 14 юли 2022 година

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР