Немска компания за производство на електронни компоненти заяви интерес за

...
Немска компания за производство на електронни компоненти заяви интерес за
Коментари Харесай

Немска компания заяви намерение за сериозна инвестиция в Индустриална Зона „Загоре“

Немска компания за произвеждане на електронни съставни елементи съобщи интерес за осъществяване на огромна инвестиция в Стара Загора.

Зам.-кметът на Община Стара Загора Йордан Николов, гл. проектант Виктория Грозева и изпълнителният шеф на Индустриална зона „ Загоре “ Радослав Танев организираха първа работна среща с главния изпълнителен шеф на немската компания, като присъединяване в нея взеха и консулът по икономическите въпроси на България в Германия г-н Стефан Йонков и комерсиалния шеф на интернационална група за първични материали за България господин Ивайло Йовчев.

Плановете за евентуално нахлуване в Стара Загора плануват инвестиция Клас А и откриване на 150-200 работни места в първите три години, като фирмената политика допуска наемането на локална работна ръка с положителни езикови знания и квалифицирани фрагменти с механически умения.

„ При визитата бяха показани опциите, които предлага Стара Загора за развиване на компанията- добър бизнес климат, млади и образовани експерти, както и ефикасна локална поддръжка “, показа началникът на отдел „ Инвестиции “ в локалната администрация Росица Райкова.

Тя добави, че от думите на представителите на немския колос излиза наяве, че компанията прави и редица научноизследователски интервенции и сега създава разширение в Източна Европа.

Главната сфера, в която оперира компанията, е произвеждане на електронни съставни елементи за полупроводниковата и аутомотив промишленостите, посредством цялостен курс от щамповане, шприцване, сглобяване и тестване. Освен индустриални действия немският колос, със фабрики в над 10 страни на 3 континента.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР