Нека изчакаме окончателните изборни резултати, призова вицепремиерът и военен министър

...
Нека изчакаме окончателните изборни резултати, призова вицепремиерът и военен министър
Коментари Харесай

Каракачанов: Има два варианта - политиците да изберат между егоизма и здравия разум

Нека изчакаме окончателните изборни резултати, прикани вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов пред БиТиВи, помолен да разяснява изборните резултати съгласно екзит пол. Той благодари на всички българи, които излязоха да гласоподават.

Запитан Вътрешна македонска революционна организация с кого ще играе в един тим в идващия парламент, воеводата съобщи: " дано забележим какво мислят обособените политически водачи. ".

По думите му има два разновидността. Единият е да надделее политическият нарцисизъм и битката за власт. Другият вид - да надделее здравият разсъдък.

При второто е политиците да извърнат внимание на коронавирус рецесията, циганизацията, демографската рецесия, приходите. Това е въпрос на предпочитание. Ако българските политически водачи решат да се вършат на забавни, няма да има разлика от това, което е било в последните 31 години, безапелационен е Каракачанов.

Според първите данни след края на изборния ден Вътрешна македонска революционна организация е на седмо място и взема към 4%, т.е. среща се на ръба на бариерата за влизане в Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР