„Нека изчакаме официалните резултати. Сигналите, които получавам в края на

...
„Нека изчакаме официалните резултати. Сигналите, които получавам в края на
Коментари Харесай

Георг Спартански: Нека изчакаме официалните резултати са Плевен

„ Нека изчакаме формалните резултати. Сигналите, които получавам в края на изборния ден, не ме вършат спокоен”, съобщи Георг Спартански пред медиите след края на изборния ден.

Според първите планирани данни от екзитпола на „ Алфа рисърч” борбата за Плевен завърши с победа за сегашния кмет Георг Спартански, който взе 53,1% от гласовете, само че самият той съобщи, че желае да види формалният резултат.
Първи планирани данни: Фандъкова изрично побеждава Манолова Управляващите губят в Русе, Плевен и Благоевград
„ Това е нещо, което не смятах, че може да се случи в демократична държава”, съобщи Спартански, който показа, че е бил обект на оплюване и отрицателна акция от жълти уеб сайтове.

Снимка: bTV

„ Очаквам едни доста забавни резултати в едно емблематично за изборите плевенско село. При предходните избори на първия тур там получих 273 гласа, а на втория – 1907 на 35 гласа в интерес на моя конкурент.”, съобщи Спартански.
Петима задържани по съмнение за търговия с избор в Плевенско Гласуването протича умерено и не се планува удължение на изборния ден
Спартански съобщи, че полицията е арестувала негови покровители и желае да види дали „ те са си свършили добре работата”.

По-рано през днешния ден стана ясно, че в Плевенско са задържани петима души по съмнения за търговия с избор.

Спартански благодари на медиите, че са отразили сигналите за нарушавания на изборите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР