„Нека да не мачкаме достойнството на хората“, призова още Ива

...
„Нека да не мачкаме достойнството на хората“, призова още Ива
Коментари Харесай

Митева отвръща на Дончева: Болонката може да е приятел, но има доста силен характер

„ Нека да не мачкаме достолепието на хората “, прикани още Ива Митева. „ При състояние, че ГЕРБ два дни изясняват, че са основатели на това решение, че те са споделили, че би трябвало да има такова решение и че с помощта на това ще има това решение, внезапно през днешния ден те споделиха, че няма да подпишат такова решение “, сподели още Ива Митева. Тя разгласи, че е смачкала плана на решението.

„ Това демонстрира за следващ път, че ние през вчерашния ден водим едни диалози, разбираме се за нещо и след това всеки се пробва да си води своята игра. Съжалявам, само че аз също няма да вземам участие в тази игра “, сподели още Митева и изясни, че през вчерашния ден президентските съветници са споделили, че е нужен правнообвързващ акт.

„ Не знам към този момент на кого и аз да. Виждате, че всеки ден някой агресира някой различен “, сподели още Ива Митева и добави, че връзките на депутатите един към различен и към този момент тежат и на нея. На въпрос накъде ще поеме 46-ия парламент, Митева не съумя да даде отговор:

„ Аз също не знам. След вчерашния и днешния Председателски съвет, споделих, че ми се желае всички да сме единни, само че някак не се получава “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР