Нека бъдем честни. Повечето от нас имат прекалено високи изисквания

...
Нека бъдем честни. Повечето от нас имат прекалено високи изисквания
Коментари Харесай

Кои са причините за раздяла според зодията ви?  

Нека бъдем почтени. Повечето от нас имат прекомерно високи условия за всеки детайл от нашия живот. Същото се отнася и за любовта. Оказва се, че зодиакалният знак на човек приказва повече от думите за това какво може да понесе в любовта и кое в последна сметка е причина за разлъка.

Овен

Овните са самоуверени и целенасочени и имат потребност да бъдат заобиколени от хора, притежаващи сходни характерности. Ако не сте толкоз самоотвержени обаче, за вас няма място в живота на тези мощни персони.

Телец

Стабилни и внимателни, Телците биха приели всеки по-стремителен човек към себе си като опасност за спокойното им битие.

Близнаци

Най-очарователните и магнетични от всички зодиакални знаци. Партньор, който би предпочел да си остане у дома в събота вечер, несъмнено ще помрачи другояче процъфтяващия обществен живот на Близнаците.

Рак

Раците са почтени и лоялни. Семейството и приятелите са от първостепенно значение за тях. Партньор, който не харесва или не прави оценка задоволително високо семейството на Рака, ще бъде заличен от фамилния портрет...завинаги.

Лъв

Може да откриете всеки Лъв там, където има празненство и забаление. Ако вие сте интроверт до мозъка на костите си, това несъмнено би била основна причина за преустановяване на вашите взаимоотношения.

Дева

Никоя Дева няма да толерира непочтено държание и двуличие. Прикритите или прекомерно общителни персони могат дотам да вгорчат техния живот, че те на секундата да си другар багажа.

Везни

Непоправими романтици, Везните не биха приели в живота си човек, който не е подготвен да разкрие възприятията си или ловко прикрива своите страсти. Четете още: Развенчаваме митовете за всяка зодия!

Скорпион

Нещото, с което може мигновенно да охладите пристрастеностите на един Скорпион, е лъжата. Перфектният сътрудник за вас е почтен и непосредствен човек, който не се опасява да споделя истината в очите, даже когато от нея може да заболи.

Стрелец

Пътуването е вашият живот. За да има тръпка в любовта, би трябвало да има и премеждие. Никой Стрелец не би имал дългогодишна връзка с сътрудник, който избира да стои затворен сред четири стени.

Козирог

Дисциплината и самообладанието са вашата втора природа. Не се учудвайте, в случай че някой Козирог ви зареже с претекста, че сте прекомерно безредна или спонтанна. Водолей Свободомислие и ексцентрични хрумвания – това е светът на всеки

Водолей.

Ако вие сте по-скоро традиционалист или имате закостеняло мислене, няма да откирете място в техния свят.

Риби

Рибите са най-чувствителните представители на зодиака. Обичат и ценят мира и спокойствието, както по света, по този начин и в дома им. Скандалджиите, които не почитат техните усеща няма да останат задълго в този дом на естетика и тишина.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Източник: woman.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР