Неизвестни, спиращи дъха гледки на кътчета от Гърция ще се

...
Неизвестни, спиращи дъха гледки на кътчета от Гърция ще се
Коментари Харесай

50 красиви непознати кътчета от Гърция показват в Sofia Ring Mall

Неизвестни, спиращи дъха гледки на кътчета от Гърция ще се пренесат на територията на Sofia Ring Mall с фото изложбата „ Непознатата Гърция ". Близо 50 неповторими фотоси на фотографа Антони Георгиев, запечатали „ тайните хубости " на южната ни съседка, ще могат да бъдат прегледани от 25 юни до 2 юли на вътрешната сцена в Sofia Ring Mall.
Изложбата „ Непознатата Гърция " се провежда от гръцкото посолство взаимно с Гръцката национална туристическа организация, Sofia Ring Mall и Vagabond media. На тържественото й разкриване във вторник от 19:30 ч. се чака да участва и посланикът на южната ни съседка Григориос Василоконстандакис, както и огромна част от бизнес- и артелита на столицата.


Фотоизложбата „ Непознатата Гърция ", която ще може да бъде забелязана до 2 юли, затвърждава задачата на Sofia Ring Mall да дава неповторими прекарвания за своите клиенти. Следвайки неповторимата си идея за " one-stop-shop " - с едно идване посетителите да задоволят всичките си потребности за извършване на покупки, развлечение и релакс, с обогатения избор от заведения за хранене и първокласни магазини, комерсиалният център в полите на Витоша се постанова като безспорната дестинация за добър метод на живот и за съвършено превозване на времето на цялото семейство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР