Неизвестни собственици са паркирали незаконно товарни контейнери на две улици

...
Неизвестни собственици са паркирали незаконно товарни контейнери на две улици
Коментари Харесай

Мамят туристи с товарни контейнери, предлагани като апартаменти в Амстердам

Неизвестни притежатели са паркирали нелегално товарни контейнери на две улици в Амстердам и ги популяризират онлайн като места за ваканционно настаняване. Това оповестиха локалните медии, представени от ДПА.

Икономичните жилища не са били оповестени като контейнери в регистъра на плaтформата Еърбиенби (Airbnb), съгласно информация на в. " Алгемен дагблад ". Властите в града са изтеглили един от контейнерите.

" Невероятно е, че хората злоупотребяват с града по този метод ", цитира вестникът думите на представителя на източния регион на Амстердам Рик Вермин.

Местната телевизия АТЕ5 (АТ5) заяви, че английски екскурзиант си е запазил един от двата товарни контейнера за 134 евро (150 долара) на нощ. Той съобщи пред малкия екран, че не е повярвал на очите си, когато е дошъл. Отворил е вратата и е погледнал вътре, заключил вратата и отишъл в хотел. Парите са му били възобновени от Еърбиенби.

По-рано тази година Амстердам вкара правила, с цел да ограничи даването на жилища чартърен за ваканционния интервал, като постанови ограничаване от 30 дни годишно за предоставяне чартърен на частни жилища.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР