Неизвестни лица са обрали митницата в Благоевград, съобщи БНР. По

...
Неизвестни лица са обрали митницата в Благоевград, съобщи БНР. По
Коментари Харесай

Неизвестни обраха митницата в Благоевград

Неизвестни лица са обрали митницата в Благоевград, заяви БНР. По първични данни крадците са влезнали необезпокоявани през покрива на склад и са откраднали пари и сребърни бижута. Все още не се знае дали става дума за иззети полезности. Обирът е осъществен през нощта против събота. Сградата се охранява, има и камери, оповестява БГНЕС.

При бягството си крадците са разпилели част от взетите движимости. Те са избягали, прескачайки оградата сред югозападна митница и някогашния Домостроителен комбинат. При оглед на мястото е намерено част от откраднатото. В събота следователи събираха изпуснатите бижута, заяви бТВ.

" Покатерили са се по една спешна противопожарна стълба. Качили са се на покрива, от там са влезнали. Отворили са един прозорец. То хората си проличава, че са бързали. Криели са се, защото има разхвърляни сребърни бижута. Имаме информация, че там са се държали пари, които липсват. Конкретно цената ще се откри в границите на процеса. В момента се правят дейности по следствието. Прави се оглед на местопроизшествието. Периметърът, който би трябвало да се огледа, е забележителен ", съобщи пред БНР шефът на районната прокуратура в Благоевград Борислав Ковачки.

По случая е почнало следствие.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР