Неизвестни лица разбиха автомобила на зам.-главния редактор на „Монитор“ Наталия

...
Неизвестни лица разбиха автомобила на зам.-главния редактор на „Монитор“ Наталия
Коментари Харесай

Разбиха колата на зам. главния редактор на „Монитор“, оставиха бележка: Пречите!

Неизвестни лица разрушиха автомобила на зам.-главния редактор на „ Монитор “ Наталия Радославова.

Колата на „ Телеграф медиа “ е била паркирана на метри от редакцията на вестника покрай кръстовището на ул. „ Екзарх Йосиф “ и „ Христо Ковачев “. Радославова е част от управлението на медийната група и от проверяващия екип на медията.

Засега не е ясно кой е причинителят, само че преди да открие автомобила си натрошен, Наталия Радославова е намерила стикер с надпис „ Пречите! “ на предното стъкло на Пежото си, заяви dariknews.bg.

„ Първоначално взех решение, че някой от прилежаща кооперация има искания към мястото за паркиране и дори се ядосах “, описа Радославова. 8 часа по-късно обаче намира колата си разрушена.

Щетите по колата са съществени, само че нито една от персоналните движимости на журналистката, измежду които таблет и друга скъпа техника, не липсват. Напротив – нападателят е събрал прецизно всички счупени елементи на колата, както и персоналните движимости на Радославова в найлонова торбичка, която оставил на задната седалка на возилото.

Полицейският оглед на колата пък посочил, че всички кабели към конзолата за радиото и климатика на колата са нарязани професионално с клещи, а причинителят е работил много самонадеяно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР