Неизвестни бандити са ограбили и нападнали миналата нощ легендарния президент

...
Неизвестни бандити са ограбили и нападнали миналата нощ легендарния президент
Коментари Харесай

Пребиха и ограбиха бивш собственик на славен френски отбор

Неизвестни бандити са ограбили и нападнали предходната нощ именития президент на Олимпик Марсилия Бернар Тапи, осведоми френската телевизия BFM. Четирима нарушители са проникнали в дома на Тапи и брачната половинка му, до момента в който те спели през нощта. Жилището е в департамента Сен-е-Марн, югоизточно от Париж.

Богаташът и брачната половинка му Доминик са били завързани и са им били нанесени удари. След като направили обира, крадците избягали. Травмите на съпрузите не са тежки, открили лекари в болница. Бернар Тапи е болен от рак на стомаха и положението му непрестанно се утежнява.

78-годишният Тапи е президент на Олимпик Марсилия в интервала 1986-94 година През този интервал клубът завоюва четири шампионски трофеи и по един път победи в Шампионската лига и с купата на Франция. Бернар Тапи е някогашен евродепутат. През 1992 година става министър в държавното управление на премиера социалист Пиер Береговоа. През 1994 година беше наказан на две години затвор поради споразумяване на мачове. Заради абсурда беше отнета шампионската купа на Олимпик Марсилия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР