Неизвестен с въздушна пушка тероризира жителите на Раковски. За ситуацията

...
Неизвестен с въздушна пушка тероризира жителите на Раковски. За ситуацията
Коментари Харесай

Стрелец тероризира Раковски!

Неизвестен с въздушна пушка тероризира жителите на Раковски. За обстановката алармира жена, пострадала от действията на извъшителя.

Пепа Б. твърди, че задачата на стрелеца са домашните любимци. Тя споделя, че той прострелял една от котките ѝ, която не излиза от вкъщи на дамата. Друга негова цел били и пернати.

" Заради секунден кеф предизвиква неописуема болежка на животинките, а на децата - тъга и сълзи! ",  написа Пепа Б. Тя споделя и различен стеснителен случай. Стъклото на дома ѝ съвсем било счупено поради дейности на стрелеца.

Според дамата, която дава публичност на притеснителното действие, причинителят работи в региона на ул. " Московска ". Тя желае да предизвести останалите поданици на града, само че и счита, че е въпрос на време личността на индивида да бъде разкрита.

Вижте целия ѝ роман:

Здравейте!  Ако администраторът разреши, бих желала да предупредя живущите в региона на сладкарска къща " Надежда " да си пазят домашните любимци, а и себе си - тъй като има " стрелец ", който стреля с въздушна пушка.

Преди месец съвсем ни счупи прозореца, аз бях до него и изпитах огромен смут тогава, с цел да убие едно врабче, а през вчерашния ден е прострелял едната ни котка, която е кастрирана и не излиза от нас!

На стрелеца(ако види) желая да кажа, че няма съвест. Заради секунден кеф предизвиква неописуема болежка на животинките, а на децата тъга и сълзи! Междудругото в региона има камери и въпрос на време е да разберем кой е!

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР