Неизлъчвани кадри от борда на самолета на Air France се

...
Неизлъчвани кадри от борда на самолета на Air France се
Коментари Харесай

Появиха се кадри от самолета, приземен извънредно

Неизлъчвани фрагменти от борда на самолета на Air France се появиха в YouTube. На записа се вижда, че на борда поражда проблем сред пътник и стюардите на компанията, осведоми Нова телевизия.

Самолетът кацна изключително на Летище София по-рано през днешния ден.

По-рано през днешния ден те обясниха, че пасажерът е желал да влезе в пилотската кабина и е нападнал екипажа на френската компания.

По първични данни не става дума за случай след приложимост на алкохол, добави тя. По неофициални данни нападателният пасажер е на 29 години.



 „ Работим по случая от нощес. Обвинението е за осъществяване на дейности, които заплашват сигурността на полета. Той е буйствал още от началото на полета. Това е принудило командира на самолета да го приземи на нашето летище.

Престъплението е тежко и за него се планува отнемане от независимост от 5 до 10 години. Все още изпитваме усложнения да разберем дали е постоянен, само че сигурно осъзнава какво е направил. Следват да бъдат направени експертизи.

В момента на задържането си и малко по-късно не се е държал доста съответно. Той няма рационално пояснение за осъщественото ”, изясни завеждащият първо поделение на Национална следствена работа Ивайло Ангелов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР