Неидентифициран летящ обект (НЛО) бе заснет от цифров фотоапарат от

...
Неидентифициран летящ обект (НЛО) бе заснет от цифров фотоапарат от
Коментари Харесай

Сензация: Заснеха гигантски НЛО, плъзгащ се по повърхността на Луната ВИДЕО

Неидентифициран летящ обект (НЛО) бе сниман от дигитален фотоапарат от свидетел, до момента в който следи Луната. Мистериозният обект се преместил доста бързо и хвърлил сянка върху Луната.


Видео на черен обект над лунната повърхнина е снимано от сръбкинята Драгана М. Регич на 23 август благодарение на мощна камера. Уфолозите считат, че това е НЛО, следено от интелигентни същества. Видеото е оповестено в YouTube от канала Hidden Underbelly 2.0.

Много консуматори са забелязали, че черно НЛО хвърля сянка върху повърхността на естествения сателит на Земята. Мнозина също бяха впечатлени от скоростта на обекта, който безусловно пресича лунния диск за секунди.

Повечето коментатори са съгласни, че това е НЛО, следено от представители на извънземни цивилизации. Има обаче такива, които считат, че този обект е огромен метеорит, който се е появил инцидентно по време на наблюдението на Луната. Би било хубаво, считат читателите, в случай че учените се включат в полемиката и потвърдят вероятността в този миг и на това място да се появи огромно небесно тяло, защото би трябвало да се вземат поради всички метеорити, преминаващи покрай Земята.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР