Негово Високоблагоговейство иконом Димитър Ингов е новият предстоятел на храм

...
Негово Високоблагоговейство иконом Димитър Ингов е новият предстоятел на храм
Коментари Харесай

Мистерията със смъртта на отец Ромил се задълбочава

Негово Високоблагоговейство иконом Димитър Ингов е новият предстоятел на храм "Свети Димитър Солунски " - Айтос, назначен със заповед на Негово Високопреосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий, оповестиха на уеб страницата си от храма в Айтос, оповестява "Флагман ".

Отец Димитър Ингов е родом от Сливен, там е ръкоположен и дълги години е служил в един от православните храмове в Града на Стоте войводи. От известно време той отговарял за църквата в Болярово, а от седмица е поел и Айтос.

Промяната се наложи поради мистериозната гибел на предходния духовник – отец Ромил Негозов, който бе открит обесен в руенско. Точно преди месец той изчезна безследно, по-късно откриха джипа му, а по-късно и безжизненото му тяло.

В момента към момента тече следствие на трагичната му кончина, като се работи по всички версии. В Айтос обаче настойчиво се приказва, че свещеникът не може да е поставил самичък завършек на живота си. Миряните упорстват цялата истина за отец Ромил да бъде извадена на бял свят след края на следствието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР