Недоволството срещу тежкия воден режим в Омуртаг продължава. В знак

...
Недоволството срещу тежкия воден режим в Омуртаг продължава. В знак
Коментари Харесай

Жители на Омуртаг блокираха пътя София-Варна заради безводие, утре пак

Недоволството против тежкия воден режим в Омуртаг продължава. В знак на митинг през днешния ден по обяд жителите на града блокираха придвижването по пътя София-Варна на разклона за Омуртаг до авиационно-космическия парк.

Спряхме придвижването за към 35 минути, сподели Магдалена Славова от гражданското обединяване " Вода за Омуртаг " и посочи:

" Идеята е страната да ни обърне внимание. Ако не стане някакъв екшън и медиите не ни отразят, и не стартира да им пада рейтингът на политиците, те нищо не вършат, те не реализират отговорностите си.

Ние в никакъв случай не сме имали 24 часа в денонощието вода. Никой не може да ин повярва по какъв начин е допустимо градът да не изрине страната за водата си 50 години. Това е по този начин, тъй като, когато си роден в такива условия, ти свикваш по някакъв метод да оцеляваш. И живееш беден живот, това е реалност.

Градът тъне в една дълбока меланхолия и незаинтересованост, тъй като ние нямаме вода. След въздуха водата е идващото по жизнеспособност значим фактор.

Всички жители към този момент се разсънват, засилват се, просто е безусловно нетърпимо ".

Утре жителите на Омуртаг още веднъж ще стачкуват на основния път София-Варна при разклона за града.

 Снимка: БГНЕС
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР