Недоволството срещу мобилизацията обхвана 32 града в цялата странаПовече от

...
Недоволството срещу мобилизацията обхвана 32 града в цялата странаПовече от
Коментари Харесай

Арестуваните на протестите в Русия са над 700

Недоволството против мобилизацията обхвана 32 града в цялата страна

Повече от 700 души са задържаните при последната вълна от митинги против мобилизацията в Русия, предава Недоволството обхвана 32 града в цялата страна. В същото време Москва утвърди нови, по-тежки санкции за бойците, които не извършват дълга си. До 10 години затвор заплашва всеки, който направи опит да се съобщи, дезертира или откаже да се бие.

Междувременно, в окупираните територии не престават референдумите за присъединение към Русия. Агенция ТАСС заяви, че съветската Дума може да стартира работа по законопроект за включване на четирите области във Федерацията още в четвъртък.

Пред Организация на обединените нации съветският външен министър Сергей Лавров разгласи, че в случай че бъдат анексирани, тези райони ще бъдат под цялостната отбрана на Москва.

„ След референдумите Русия ще почете волята на всички тези хора, които толкоз дълги години страдат от издевателството на неонацисткия режим. Цялата територия, която е вписана и ще бъде вписана в конституцията на Руската федерация, без подозрение е под цялостната отбрана на страната. Всички закони, доктрини, концепции и тактики на Русия са в действие за цялата ѝ територия ”, разяснява той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР